De veerhaven van Raja stopt de veerdienst op de routes Phangan naar Samui tijdelijk

Soerat Thani –

De Raja Ferry-maatschappij zal de veerdienst op de routes Phangan naar Samui tijdelijk stopzetten.

De Raja Ferry-maatschappij kondigde op zaterdag (22 april) aan: "De Raja Ferry Port zal de veerdienst van Phangan Island naar Samui Island en van Samui Island naar Phangan Island opschorten van 23 april tot 25 april 2023."

“Klanten die vooraf al tickets hebben geboekt op de datum en tijd, kunnen online een terugbetaling aanvragen via lijn @rajaferryport. Sorry voor het ongemak." Het bericht gelezen.

De Phuket Express merkte op dat het bedrijf geen enkele reden heeft gegeven waarom ze hun veerdienst moeten opschorten.

Een veerboot is gedeeltelijk ondergedompeld en beschadigd nadat hij door golven was geraakt bij een pier bij het eiland Samui.

Een olievlek werd gevonden op een strand in Donsak nadat een Samui-veerboot gedeeltelijk was ondergedompeld.

Oliereiniging is doorgegaan nadat olievlekken werden gevonden in andere gebieden in Donsak nadat een Samui-veerboot gedeeltelijk was ondergedompeld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.