Take Care Kids Special Charity Walk begint van Pattaya naar Phuket

Pattaya-

 We hebben eerder deze maand een geweldige liefdadigheidswandeling die James Lee Valentine, "Wild Wolf", ondergaat voor de Take Care Kids Foundation.

Die wandeling is nu begonnen!

Wild Wolf begint zijn epische wandeling

Gisteren, 21 april 2023, begon de buitengewone prestatie waarbij James Lee Valentine zal proberen de 1000 km af te leggen die Pattaya van Phuket scheidt in 60 dagen.

De reden voor zijn buitengewone prestatie is om te proberen 1,000,000 baht op te halen om het Family Home af te maken dat Take Care Kids aan het bouwen is in Huay Yai.

U kunt de onderneming van James steunen door HIER te doneren via hun QR-code of Pay Pal op de Facebook-pagina van de Take Care Kids Foundation en volg zijn dagelijkse trektocht.

 Donaties kunnen ook worden gedaan aan de Maak een rekening van de Care Kids Thailand Foundation op Kasikorn Bankrekeningnummer 584-2-05272-8 of gebruik onze onderstaande QR-code.

Succes James!

Weldoeners bij Witherspoons om James het beste te wensen bij het begin van zijn wandeling.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.