Noordoost-Thailand getroffen door zware Songkran-stormen, meer dan duizend gezinnen lijden schade aan hun huis

Noordoost-Thailand –

Sterke wind tijdens Songkran heeft de huizen van meer dan 1,700 gezinnen in het noordoosten van Thailand beschadigd.

Dat meldt het Department of Disaster Prevention and Mitigation, of DDPM, vanaf 15 aprilth tot april 17th er waren stormen met harde wind die veel provincies in het noordoosten troffen, namelijk Amnat Charoen, Surin, Chaiyaphum, Sakon Nakhon, Ubon Ratchathani, Udon Thani, Roi-et en Kalasin.

Meer dan 30 districten met ongeveer 1,700 gezinnen zijn getroffen door de storm omdat hun huizen beschadigd zijn geraakt en velen tijdelijk ontheemd zijn geraakt.

Ook de zuidelijke delen van Thailand zijn zondag (16 april) getroffen door de storm. Ten minste vier lichamen zijn gevonden en zes mensen zijn gered nadat veel lokale vissersboten kapseisden in Nakhon Si Thammarat tijdens recente zware stormen.

Hulp van de DDPM kan 1784 uur per dag worden gemeld bij het Meldpunt 24

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/