Vier lichamen gevonden nadat vele vissersboten waren gekapseisd in Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat –

Ten minste vier lichamen zijn gevonden en zes mensen zijn gered nadat veel lokale vissersboten kapseisden in Nakhon Si Thammarat tijdens recente zware stormen.

De Public Relations Offices van Nakhon Si Thammarat vertelden de Phuket Express dat stormen zondag (16 april) veel delen van Nakhon Si Thammarat troffen.th). Vooral in de districten Sichon en Tha Sala in het noorden van de provincie en in de districten Hua Sai en Park Panang in het zuiden van de provincie waren de golven tot vier meter hoog in open zee.

Veel lokale vissersboten zijn naar verluidt gekapseisd en veel vissers zijn als vermist opgegeven. Vanaf maandagochtend (17 april) zijn er minstens vier lichamen gevonden en zijn zes mensen gered.

Een luchtonderzoek door de Royal Thai Air Force gaat door op het moment van ter perse gaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.