In totaal 44 verkeersongevallen in zes dagen van Phuket Songkran's Seven Days of Danger Road Accidents-campagne 

Phuket -

Phuket heeft aangekondigd in totaal 44 verkeersongevallen bij zes dagen (11 april – 16 april) in Songkran's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen (11 april tot 17 april).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (17 april) details over de zesde dag (16 april) van de 'Songkran's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Op 16 april vonden er drie verkeersongevallen plaats in het Mueang District met drie gewonden. In de wijk Thalang vonden twee ongevallen plaats met drie gewonden. In het district Kathu met twee gewonden vonden twee ongevallen met twee gewonden plaats.

In totaal waren er op dag zes zeven verkeersongevallen met acht gewonden (3 mannen en 5 vrouwen).

In totaal zes dagen in de campagne waren er 44 verkeersongevallen met 47 gewonden en twee doden.

De autoriteiten van Phuket hebben melding gemaakt van drie verkeersongevallen zonder dodelijke slachtoffers op de vijfde dag (15 april) van de Seven Dangerous Days-campagne voor verkeersveiligheid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.