Twee drugsverdachten die zich verzetten tegen arrestatie en probeerden te ontsnappen aan de politie in Phuket gearresteerd

Rawai, Phuket –

Twee drugsverdachten die probeerden te ontsnappen aan de politieachtervolging in Rawai, werden gearresteerd.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze door een bezorgde burger op de hoogte waren gebracht dat twee drugsverdachten op een motor reden op Wiset Road in Rawai.

De patrouillepolitie van Phuket achtervolgde de motor van de verdachte na de tip, maar de motorrijder weigerde te stoppen of de instructies van de wetshandhaving op te volgen. De motorrijder botste vervolgens tegen een sedan terwijl hij probeerde de politie te ontwijken en de verdachte en zijn passagier verlieten de motor voordat ze wegrenden en op de achterkant van een willekeurige pick-up truck sprongen.

De verdachten werden later gearresteerd met de hulp van meerdere politieagenten, waarbij één verdachte alleen werd geïdentificeerd als de heer Tossapon, 32.

Tossapon gaf tegenover de politie toe dat hij onlangs wat drugs had gebruikt en zal worden aangeklaagd voor het rijden op een motor onder invloed van drugs.

De andere verdachte werd alleen genoemd als Mr. Arthit, 37. Hij was de motorpassagier en werd gevonden met 8 methamfetaminepillen. Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1, terwijl beide mannen worden beschuldigd van verzet tegen arrestatie en ontwijken van de politie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.