Myanmar Man sterft door elektrocutie na het omhakken van een boom in Phuket

Phuket -

Een man uit Myanmar is overleden door elektrocutie nadat hij een boom omhakte in een woonwijk in Rassada.

De politie van Phuket City werd op vrijdag (14 april) op de hoogte gebracht van het ongevalth). Hulpdiensten en politie arriveerden ter plaatse en vonden het lichaam van een man uit Myanmar, de heer Mao Nge, 45, op de boom in de buurt van elektriciteitsdraden.

Elektriciteitspersoneel werd ter plaatse geroepen om de elektriciteit in de buurt af te sluiten. Het duurde ongeveer een uur om zijn lichaam uit de boom te halen. Aan zijn voeten werden brandwonden gevonden.

Op dit moment denkt de politie dat de man uit Myanmar is overleden door elektrocutie. Zijn lichaam werd echter naar een ziekenhuis gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.