Keukenmedewerker sterft na neergestoken te zijn door collega in een hotel in Thalang, Phuket

Thalang-

Een keukenmedewerker in een hotel in Thalang is overleden nadat hij was neergestoken door een collega.

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat ze donderdag (13 april) op de hoogte waren gebracht van het incident in een hotel in Cherng Talay.

Ze kwamen bij de keuken aan en vonden bloedvlekken op de vloer. Een man die alleen werd geïdentificeerd als de heer Roongroj, 23, had ernstige verwondingen opgelopen door steekwonden. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar hij dood werd verklaard.

De verdachte, alleen geïdentificeerd als de heer Sarayut, 20, werd onmiddellijk gearresteerd op een parkeerplaats voor het hotel met een 15 cm mes. Hij werd naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht. De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat Sarayut wordt beschuldigd van opzet tot moord.

Op dit moment denkt de politie dat ze mogelijk een verbale ruzie hebben gehad die eerder tot geweld escaleerde, maar Sarayut was niet bereid om een ​​interview af te nemen of vragen van de media te beantwoorden op het moment van schrijven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.