Eerste dode in Phuket Songkran's Seven Days of Danger Road Safety Campaign

Phuket -

Phuket heeft de eerste dood aangekondigd van Songkran's Seven Days of Danger-campagne voor verkeersongevallen (11 april tot 17 april) op dag twee (12 april).

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express vandaag (13 april) details over de tweede dag (12 april) van de 'Songkran's Seven Days of Danger'-campagne voor verkeersongevallen.

Er waren zes verkeersongevallen in het Mueang-district met vijf gewonden en één dood. De Phuket DDPM heeft echter geen details vrijgegeven over het ongeval met één dode.

In de wijk Thalang vonden twee ongevallen plaats met twee gewonden. In het district Kathu vonden drie ongevallen met drie gewonden plaats. In totaal raakten zes mannen en vier vrouwen gewond.

Bij de meeste verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken en werd de maximumsnelheid overschreden. De meeste verkeersslachtoffers droegen geen helm.

In een totaal van twee dagen in de campagne waren er 18 verkeersongevallen met 18 gewonden en één dode.

Phuket heeft in totaal zeven verkeersongevallen en acht gewonden aangekondigd op de eerste dag van de zeven dagen (11 april).th, 2023 tot 17 april 2023) van de 'Songkran's Seven Days of Danger' verkeersongevallencampagne 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.