Dronken Kazachstaanse man veroorzaakt chaos op het eiland Pha-Ngan

FOTO: MGR Online

Pha-Ngan-eiland, Surat Thani –

Een Kazachstaanse man die toegaf zwaar wiet te hebben gerookt en bier te hebben gedronken, beschadigde eigendommen voordat hij amok maakte op het Pha-Ngan-eiland in Surat Thani.

De voorzitter van de Surat Thani Tourism Association, de heer Natnawat Sakda, vertelde de Phuket Express dat op zondag (9 april) de dronken Kazachstaanse man, terwijl hij op het eiland was, de lokale bevolking achtervolgde en hen probeerde aan te vallen bij Rin Beach in Baan Tai.

De verdachte vernielde ook eigendommen van resorts en restaurants. Hij sprong in zee en rende rond toen relevante agenten en de lokale bevolking hem probeerden te vangen. De Kazachstaanse man werd uiteindelijk echter gepakt. Hij gaf tegenover de politie toe dat hij veel wiet rookte en te veel bier dronk en zich niet kon beheersen.

Hij stemde er ook mee in alle schade te vergoeden. Surat Thani-functionarissen hebben de naam van de man niet vrijgegeven, omdat hij ermee instemde de verantwoordelijkheid voor zijn daden financieel op zich te nemen.

Het was niet bekend of de man zou worden aanbevolen voor deportatie of dat hij verdere aanklachten zou krijgen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.