Waar te gaan voor Songkran 2023 in Phuket: grote evenementen en concerten

Phuket -

Songkran Festival keert dit jaar na vier jaar terug met volledige activiteiten! Het festival wordt in heel Thailand gevierd, ook in Phuket, een van de bekendste toeristische bestemmingen.

Dus, hier zijn enkele aanbevelingen van The Phuket Express voor Songkran-festiviteiten in Phuket.

  1. Waterpret op het grote eiland in Central Phuket Floresta in Wichit, Mueang Phuket van 12 april tot 16 april met concerten van Thaise bands en zangers met Thaise en buitenlandse dj's. Er komen zowel vrije zones als betaalde zones.

2. Blue Tree x Drumcode Songkran in Thalang van 14 april tot 15 april met buitenlandse artiesten. Kaarten beschikbaar.

3. Neonwaterfeest in Central Patong van 12 april tot 13 april van 4 uur tot middernacht met Thaise en buitenlandse dj's en gratis toegang.

4. Water Vlog Phuket Muziekfestival van 13 april tot 15 april in de buurt van Vlog Bar Phuket in Phuket Town met Thaise en buitenlandse artiesten. Kaarten beschikbaar.

5. Songkran-waterplonsviering met 'No Alcohol'-evenement in Phuket Town.

6. Songkran Festival het ultieme zwembadfeest in Phuket op 14 april in Andamanda Phuket in Kathu. Kaarten beschikbaar.

7. Wan Lai Patong Phuket op 17 april op Otop Market in Patong met gratis livemuziek en DJ.

Dit zijn slechts concerten en grote evenementen, er zullen ook tal van traditionele evenementen en religieuze evenementen zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.