Meer dan 90,000 toeristen bezoeken Surat Thani, inclusief het eiland Samui tijdens het Songkran-festival

Samui, Surat Thani, Nieuwsoverzicht:

Meer dan 67,000 buitenlandse toeristen en 23,000 Thaise toeristen zullen naar verwachting Surat Thani bezoeken, inclusief het eiland Samui, tijdens de Songkran-festivalperiode.

De Surat Thani-gouverneur Vichowut Jintoe vertelde de Phuket Express dat vanaf 13 aprilth tot april 16th de toeristische dienst verwacht 91,000 toeristen te verwelkomen. Van die 23,000 zullen Thaise toeristen zijn, terwijl 60,000 buitenlandse toeristen zullen zijn.

Tijdens het Songkran-festival zal Surat Thai inclusief het eiland Samui zo'n 1.2 miljard baht aan toeristeninkomsten genereren, schat de gouverneur.

**************************************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.