Onroerend goed: Exclusieve en zeldzame accommodatie aan het strand op het prachtige eiland Koh Lanta in de provincie Krabi

Exclusieve en zeldzame accommodatie aan het strand op het prachtige eiland Koh Lanta in de provincie Krabi. Het eersteklas perceel aan het strand zelf is ongeveer. 3.8 Rai of 6,720 m² en is rechthoekig. De strandgrens van het land is ca. 52 meter lang.

52.5 miljoen baht marktwaarde, verkrijgbaar met een grote korting van 44 miljoen baht. Uitzicht op het westen, kijk hoe de zon ondergaat direct boven de beroemde Phi Phi-eilanden. Chanote Eigendomsakte Freehold. Koop het eigendom van het Thaise bedrijf met slechts één 51% Thaise aandeelhouder en een eenvoudige papieren overdracht.

Alleen voor serieus geïnteresseerde kopers, neem rechtstreeks contact op met The Pattaya News op [e-mail beveiligd] die geïnteresseerde klanten met de verkoper zal verbinden met uw vraag of voor meer informatie.

Zie de YouTube-dronevideo hierboven voor meer. Gesponsord.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.