Drijvend restaurant in Phang Nga vernietigd na brandstichting - VIDEO

Phang Nga-

Een drijvend restaurant in Phang Nga is verwoest nadat een man de boot in brand had gestoken.

De politie van Takua Thung vertelde de Phuket Express dat ze op vrijdag (31 maart) op de hoogte waren gebracht van de brandst) aan een kanaal in Baan Chong Nuea in het subdistrict Kalai, district Takua Thung.

Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat de brand hevig in brand stond. De heer Wanat Looklek, 31, uit Kalai wachtte ter plaatse. Hij werd gearresteerd nadat hij aan de politie had toegegeven dat hij benzine over het restaurant had gegoten voordat hij het in brand stak. Hij bleef om te kijken hoe het afbrandde en om de ambtenaren te zien arriveren, en beweerde dat het hem niet kon schelen of hij werd gepakt.

Wanat vertelde The Phuket Express en de politie dat hij het restaurant voor de lol in brand had gestoken zonder andere reden en geen persoonlijke band of probleem had met het restaurant of de eigenaren.

De politie van Takua Thung vertelde dat de Phuket Express Wanat wordt beschuldigd van brandstichting. De kosten van de schadevergoeding worden geschat op 2,000,000 baht en Wanat blijft op het moment van schrijven in hechtenis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.