Beveiliger aangevallen door aannemers op woonwijk in Phuket

Phuket -

Een bewaker werd aangevallen door aannemers op een woonwijk in Koh Kaew, wat werd vastgelegd op cameratoezicht.

De heer Utain Thaisa vertelde dat op 25 maart aan de Phuket Expressth hij deed zijn normale werk 's ochtends bij de bewakersbox voor de woonwijk waar hij werkte.

Er was een groep meubelaannemers en arbeiders in een pick-up die bij de ingang van het landgoed arriveerde. Ze stopten voor de bewakersbox en Utain vroeg hen om een ​​identiteitskaart te overleggen voordat ze volgens de landgoedregels de woonwijk mochten betreden.

De aannemers leken gefrustreerd maar lieten uiteindelijk hun identiteitskaart zien voordat ze de woonwijk binnengingen.

'S Nachts kwam de broer van meneer Utain, die met hem samenwerkt, van dienst en loste Utain af. De heer Kongsin Thaisa, de broer van Utain, was 's ochtends al op de hoogte gebracht van het incident.

De heer Kongsin vertelde de Phuket Express dat dezelfde groep mensen terugkwam en naar zijn broer vroeg voordat ze hem in plaats daarvan aanvielen.

De heer Utain en de heer Kongsin hebben al aangifte gedaan bij de politie van Phuket City met bewijsmateriaal van camerabeelden.

De identiteit van de aanvallers of welk bedrijf ze vertegenwoordigden, werd niet vrijgegeven door de politie van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.