Britse man in Phuket sterft na gestoken te zijn door een bij

BESTANDSFOTO: PobPad

Rawai, Phuket –

Een Britse man is op tragische wijze overleden nadat hij door een bij was gestoken in Rawai.

Hulpdiensten werden donderdag (30 maart) op de hoogte gebracht van het incident in een huis in Soi Kitprasan, Rawai.

Ze kwamen bij het huis aan en vonden de 68-jarige Britse staatsburger op een bed in het huis. Hij was bewusteloos en had geen pols. Hulpdiensten verleenden reanimatie terwijl hij met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht waar hij helaas dood werd verklaard.

Zijn Thaise vrouw zei dat haar man op een motor naar huis reed toen hij werd gestoken door een bij. Hij arriveerde bij zijn huis voordat hij werd geïnjecteerd met anti-allergiemedicijnen. Daarna viel hij bewusteloos.

Ze zei dat haar man ernstig allergisch was voor insecten zoals bijen.

Er zal echter een autopsie worden uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.