Gezochte Mongoolse vrouw gearresteerd op Phuket Airport wegens diefstal

Phuket -

Een 27-jarige Mongoolse vrouw werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd wegens diefstal op de luchthaven.

Dat heeft het immigratiebureau op de internationale luchthaven van Phuket aan de Phuket Express meegedeeld op maandag (27 maart).th) hebben ze een 27-jarige Mongoolse vrouw gearresteerd wiens volledige naam niet werd genoemd.

Ze is een gezochte verdachte van de Samut Prakan Provinciale Rechtbank in Centraal-Thailand voor een beschuldiging van diefstal op een luchthaven.

Ze werd gearresteerd bij het immigratiecontrolepunt in de internationale vertrekterminal op de internationale luchthaven van Phuket.

Ze werd teruggebracht naar de internationale luchthaven Suvarnabhumi, waar het oorspronkelijke incident naar verluidt plaatsvond, voor verdere juridische stappen.

De details achter het incident zijn niet beschikbaar gesteld door relevante instanties.

***************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.