Nederlandse vrouw gearresteerd op Phuket Airport voor binnenkomst en verblijf in Thailand zonder de juiste documenten

Phuket -

Een Nederlandse vrouw is gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket omdat ze het Koninkrijk Thailand binnenkwam en er verbleef zonder de juiste vergunning of visum.

Het immigratiebureau op de internationale luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend een vrouw hebben gearresteerd van wie de volledige naam niet werd genoemd, 28, een Nederlandse staatsburger.

Ze werd gearresteerd bij het immigratiecontrolepunt in de internationale vertrekterminal op de internationale luchthaven van Phuket.

Ze werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van het binnenkomen en verblijven in het land zonder vergunning.

Het was onduidelijk hoe ze oorspronkelijk Thailand was binnengekomen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.