Buitenlandse motorrijder breekt arm na motorongeluk nabij Phuket National Park

Phuket -

Een buitenlandse motorrijder heeft vandaag in de vroege ochtend zijn arm gebroken na een motorongeluk nabij een nationaal park in Thalang.

Het hoofd van het Sirainat National Park, de heer Soranan Rananan, vertelde de Phuket Express dat maandag om 3 uur (40 maart)th) kreeg hij bericht van stafmedewerkers van het nationale park dat een buitenlandse rijder verwondingen heeft opgelopen nadat zijn motor crashte op een weg achter het gebied van het nationale park.

Hulpdiensten werden ter plaatse geroepen. De buitenlandse motorrijder had zijn rechterarm gebroken. Hij werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Zijn nationaliteit en volledige naam werden echter niet bekendgemaakt door reddingswerkers.

Van de buitenlandse man werd verwacht dat hij volledig zou herstellen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.