UPDATE: Phuket Town Songkran Water Splash Celebration met 'No Alcohol' Event Line-up en regels

Phuket -

Er zijn meer details vrijgegeven voor het Songkran-waterplonsfeest met 'No Alcohol'-evenement in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

Volgende maand wordt in Phuket Town het 'Songkran No Alcohol Event' gehouden.

Op vrijdag 24 maart was er een persconferentieth) aan Limelight Avenue in Phuket Town onder leiding van Phuket vice-gouverneur Danai Sunnantarod, een vertegenwoordiger van het Stop Drink Network en anderen.

Vice-gouverneur Danai vertelde de Phuket Express dat het Songkran-waterplonsfeest 'No Alcohol'-evenement zal worden gehouden op donderdag 13 aprilth van 5:00 tot 10:00 uur op Dibuk Road voor Limelight Avenue in Phuket Town.

Na drie jaar zonder Songkran-waterplonsvieringen, zullen er dit jaar meer dan 30,000 mensen meedoen met de even, naar schatting Danai. De Songkran-campagne is voor 'No Alcohol' en is gericht op het verminderen van verkeersongevallen tijdens het Songkran-festival.

Er zullen concerten zijn van twee beroemde Thaise rockbands, Retrospect x Gao Jirayu en SDF met een beroemde DJ.

Alcohol, Kratom, poeder, ijs, schuim, kleurstoffen, sigaretten, cannabis, dronkenschap, shirtless gaan, hogedrukwaterpistolen, vechten en wapens zijn VERBODEN op het evenement.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.