Phuket houdt 'No Alcohol Songkran'-evenement

Phuket -

Volgende maand wordt in Phuket Town het 'Songkran No Alcohol Event' gehouden.

De voorzitter van de Phuket Provincial Administration Organization (PPAO), de heer Rewat Areerob, vertelde The Phuket Express op woensdag (8 maart)th) over het evenement.

“Het Songkran No Alcohol 2023-evenement wordt gehouden op donderdag 13 aprilth van 5:00 tot 10:00 uur op Dibuk Road voor Limelight Avenue in Phuket Town.”

“De Songkran-campagne heet 'No Alcohol' en is bedoeld om het aantal verkeersongevallen tijdens het Songkran-festival te verminderen. Dit wordt het negende jaar van het 'Songkran No Alcohol'-evenement in dit gebied, hoewel Songkran sinds 2019 niet meer wordt gehouden vanwege de beperkingen van Covid. De meeste deelnemers zijn tussen de 15 en 35 jaar oud, wat neerkomt op minstens 25,000 mensen”, voegde dhr. Rewat toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.