Tweeënveertig babyzeeschildpadden komen uit en gaan de zee in in Phang Nga

Phang Nga-

Tweeënveertig baby-lederschildpadden zijn met succes uit het ei gekropen en zijn de zee in gegaan in het Tai Mueang-district.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express zaterdag in de vroege ochtend (25 maart)th) dat ze sporen vonden van baby-lederschildpadden die uit een nest in het Khao Lampi-Hat Thai Mueang National Park kwamen.

In totaal zijn 42 baby-lederschildpadden met succes uit het ei gekropen en terug de zee in gegaan. Drie babyschildpadden stierven helaas nadat ze uit het ei waren gekomen.

Drieëndertig eieren kwamen niet uit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.