Toeristen op het eiland Samui geven duimen omlaag over verontreinigde olie in zeewater

FOTO: MGR online

Samui-eiland, Surat Thani –

Buitenlandse toeristen op het eiland Samui waren teleurgesteld en staken hun duim omlaag nadat ze vervuilde olie met een vieze geur in het zeewater hadden gevonden.

Op donderdag (23 maartrd) zeewater op Baan Mae Nam Beach werd gevonden met een zwarte kleur, slechte geur en verontreinigd met olievlekken. Toeristen waren bang om het water in te gaan. Ze ontwierpen om in plaats daarvan voor een massage te gaan.

Een Duits stel zei tegen lokale media dat ze zonnebaadden in plaats van het water in te gaan.

FOTO: MGR online

Een vrouwelijke Franse toerist zei dat ze er spijt van had omdat ze wilde zwemmen. Ze is niet gelukkig, maar ze houdt nog steeds van het eiland Samui. Ze keerde ook terug voor een massage.

Wat de oorzaak van het water betreft, ambtenaren zijn naar verluidt op de hoogte van de situatie en onderzoeken deze.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.