Chinese KOL's livestream reiservaringen in Zuid-Thailand

PERSBERICHT:

Via de in Peking gevestigde Chinese mobiele app Kuaishou voor het delen van korte video's, die een breed scala aan hoogwaardige toeristische ervaringen belicht die worden aangeboden in Phuket, Krabi en Phang-nga.

Bangkok, 23 maart 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) en Kuaishou Technology haalden Key Opinion Leaders (KOL's) uit China om een ​​serie "Travel Adventures Thailand Episode" te livestreamen in Phuket, Krabi en Phang-nga via Kuaishou, van 15-24 maart.

De heer Tanes Petsuwan, plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor internationale marketing - Azië en de Stille Zuidzee, zei “De activiteit maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van de TAT in China om het marktvertrouwen verder op te bouwen en om te herhalen dat Thailand een favoriete bestemming blijft voor Chinese reizigers. De livestreaming biedt ons een perfecte gelegenheid om de bekendheid van de campagne 'Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters' te vergroten.”

TAT werkt samen met Kuaishou, de in Peking gevestigde Chinese mobiele app voor het delen van korte video's, om het reizen voor de uitgenodigde 20 KOL's en zo'n 50 bemanningsleden uit China te vergemakkelijken. Het doel is om een ​​verscheidenheid aan hoogwaardige toeristische producten en diensten in Phuket, Krabi en Phang-nga te promoten via de livestreamingactiviteit "Travel Adventures Thailand Episode".

De reis benadrukt exclusiviteit en excellentie die tegemoet komen aan de huidige levensstijl van verschillende Chinese reissegmenten, zoals hyper millennials, gezinnen, werk en zilveren luxe. De livestream-inhoud biedt een grote verscheidenheid aan reiservaringen in Zuid-Thailand, van stranden en eilanden tot lokaal eten en cultuur, evenals gemeenschapstoerisme.

De livestreaming-reis zal naar verwachting 50 miljoen gebruikers bereiken en meer Chinese reizigers naar Phuket, Krabi en Phang-nga inspireren, met behulp van de handige rechtstreekse vluchten naar Phuket vanuit Beijing en andere Chinese steden.

Kuaishou heeft momenteel 363 miljoen gebruikers per dag en 626 miljoen gebruikers per maand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.