Bestuurder sterft nadat motor in botsing komt met vrachtwagen in Rawai

Rawai-

In Rawai, Mueang Phuket, is een berijder dood verklaard nadat hun motor in botsing was gekomen met een vrachtwagen.

De hulpdiensten werden op donderdag (10 maart) om 50 uur op de hoogte gebracht van het ongevalrd) aan Rawai Beach Road.

Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse om de onbekende mannelijke motorrijder te vinden. Hij werd ter plekke dood verklaard. Vlakbij vonden de hulpverleners zijn beschadigde motor.

Het lichaam van het slachtoffer werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht en de vrachtwagen en de chauffeur, de heer Samam Kontha, 58, uit Sa Kaeo werden ter plaatse verhoord.

Op camerabeelden van de gemeente Rawai is te zien dat de vrachtwagen van de andere rijbaan kwam voordat hij in botsing kwam met de motor.

De vrachtwagen reed toen op tragische wijze over de motorrijder. De politie van Chalong zet haar onderzoek echter voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.