Bestuurder gewond na busongeluk op Patong Hill

Patong-

Een bestuurder is ernstig gewond geraakt na een busongeluk op Patong Hill.

De politie van Patong werd vanmorgen (5 maart) om 45 uur op de hoogte gebracht van het ongeval, kort nadat het gebeurde bij een bocht die plaatselijk Pla Ra Curve (gefermenteerde visbocht) wordt genoemd, nabij de Suwan Khriri Wong-tempel (Patong-tempel).

De politie van Patong en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en ontdekten dat de beschadigde bus bij de bocht tegen een muur was gebotst. De buschauffeur, de heer Prayoon Nayao, 37, had zijn vinger verwond. Er zaten geen passagiers in de bus, maar een nabijgelegen muur en een elektriciteitspaal raakten beschadigd.

De bus kon niet rijden.

De buschauffeur vertelde The Phuket Express dat hij vanuit Phuket Town op weg was naar Patong Hospital om personeel mee te nemen naar een seminar in Phang Nga.

Hij kende de weg niet en dacht dat er een remstoring was. Hij was net een maand geleden begonnen met het besturen van de bus.

De politie van Patong zet haar onderzoek echter voort en overweegt verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.