Passagier sterft en berijder ernstig gewond na motorongeluk in Patong

Patong-

Een motorpassagier werd ter plaatse doodverklaard terwijl de berijder zwaargewond raakte na een motorongeluk in Patong.

Hulpdiensten werden dinsdagavond (21 maart) op de hoogte gebracht van het ongeval op de Kamala – Kalim Road in Patong.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde motorfiets op de weg aan. In de buurt vonden ze het lichaam van een vrouw die alleen geïdentificeerd was als mevrouw Petchthip, 50 uit Khon Kaen. Meneer Jeerania, 29, uit Uttaradit had ernstige verwondingen opgelopen. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Getuigen zeiden dat de motorrijder met hoge snelheid reed voordat hij de macht over het stuur verloor in een bocht. De politie zet het onderzoek echter voort om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.