Twee monniken gevonden in verlaten hotel in Phuket testen positief op drugs

Thalang, Phuket –

Twee monniken werden gevonden in een verlaten hotel in Thalang en testten positief op illegale drugs.

Thalang District Chief Bancha Tanuin vertelde de Phuket Express dat op dinsdag (21 maart).st) inspecteerden een dorpshoofd en de hoofdmonnik in het subdistrict Thep Krasattri een verlaten hotel in Baan Mueang Mai.

Er werden twee monniken gevonden die in het verlaten hotel verbleven. Ze kwamen oorspronkelijk uit een tempel in Nakhon Sawan, centraal Thailand. Er werd echter contact opgenomen met de hoofdmonnik in Nakhon Sawan, maar zij hebben geweigerd de twee monniken terug te nemen.

De twee monniken testten positief op illegale drugs. Ze zijn uit het ambt gezet en zijn klaar voor verdere juridische stappen.

****************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.