Phuket verwelkomt eerste chartervlucht van Mahan Air, Iran

Phuket -

De eerste chartervlucht van Mahan Air, gevestigd in Iran, arriveerde op Phuket International Airport.

Gisteren (20 maart) verwelkomden functionarissen en personeel op Phuket International Airport de eerste chartervlucht van Mahan Air in Iran, een vlucht vanuit Teheran, Iran.

Toerisme uit het Midden-Oosten is een belangrijke doelgroep voor de Thaise toeristenindustrie en Phuket in het bijzonder, dus dit nieuwe netwerk van chartervluchten is van harte welkom.

De Phuket Express merkt op dat de ramadan deze week zal beginnen en dat sommige toeristen in het land zullen zijn voor een religieuze culturele feestdag, waarbij ze moskeeën en lokale islamitische gemeenschappen zullen bezoeken.

De Phuket Express verwelkomt iedereen aan boord in Thailand en Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.