Phuket City of Gastronomy 25th Anniversary Festival wordt gehouden in Phuket Town

Phuket -

De gastronomische stad van Phuket 25th jaarlijkse festival zal worden gehouden in Phuket Town.

De plaatsvervangend burgemeester van Phuket, de heer Prasit Sinsaowapark, vertelde de Phuket Express dat het festival vanaf 8 maart zal plaatsvindenth tot april 3rd , 2023 van 4:00 tot 11:00 uur in Saphan Hin in Phuket Town.

De heer Prasit vertelde The Phuket Express: “Dit jaarlijkse voedselfestival is bedoeld om het toerisme en de economie van Phuket een boost te geven. Phuket is gekozen als een van de UNESCO Creative Cities Network Members in de Creative City of Gastronomy.”

De president van de Phuket City Food Operators Association, de heer Panachai Wassanaroongruengsuk, vertelde de Phuket Express dat er meer dan 100 eetstalletjes zullen zijn, wat meer zal zijn dan in de afgelopen jaren. Het festival is ook doorgegaan met het beschermen van het milieu en het verminderen van vervuiling door het gebruik van plastic of schuim te vermijden.

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.