Phuket verwelkomt eerste vlucht van 9 Air China

Phuket -

174 passagiers van de eerste vlucht van de Chinese luchtvaartmaatschappij '9 Air Airlines' zijn dinsdag (14 maart) 2023 aangekomen op Phuket International Airport.

Op Phuket International Airport verwelkomden ambtenaren en personeel de eerste vlucht, een rechtstreekse vlucht van Guiyang naar Phuket.

De Phuket Express verwelkomt iedereen aan boord in Thailand en Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.