Dief probeert te stelen van wasserette in Thalang

Thalang-

Een dief probeerde munten te stelen uit een wasserette in Thalang, maar dat mislukte. Een eigenaar van een wasserette doet een beroep op het publiek en looft een beloning uit voor informatie die leidt tot de arrestatie van de dader.

Mevr. Jittawattana Saengmanee rapporteerde aan een lokaal mediakanaal 'Newshawk Phuket' met CCTV-beelden van de poging tot diefstal. Ze is de eigenaar van een wasserette in Baan Liphon in Sri Soonthorn. Dat heeft ze maandag (13 maartth) om 2 uur arriveerde een mannelijke dief met een mand bij de wasserette.

Hij probeerde in te breken in een wasmachine die op muntjes werkte, maar dat mislukte. Bij de poging raakte de machine echter beschadigd. De dief ging er vervolgens vandoor. De eigenaar van de wasserette heeft aangifte gedaan bij de politie van Thalang met bewijs van camerabeelden, maar de verdachte is nog steeds voortvluchtig.

De winkeleigenaar roept daarom het publiek op om te helpen. Als iemand informatie verstrekt die leidt tot de arrestatie van de dader, ontvangt hij een beloning van 2,000 baht. Bel 062-2236588 als u denkt te kunnen helpen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.