Man gearresteerd met methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

In Thalang is een Thaise man gearresteerd met 99 methamfetaminepillen.

De Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat ze deze week een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als meneer B, 35. Bij hem werden 99 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.