Het jaarlijkse Phuket Heroines' Festival in Thalang is aan de gang - FOTOTOUR

Phuket -

Het jaarlijkse Phuket Heroines' Festival in Thalang is aan de gang. Historische optredens begonnen het festival op maandagavond (13 maartth) en het evenement was groter en spectaculairder dan ooit tevoren.

De vice-gouverneur van Phuket, Amnuay Pinsuwan, leidde de opening voor de historische uitvoering van Thao Thep Krasattri en Thao Sri Soonthorn tijdens de "238e verjaardag ter ere van de twee heldinnen van Thalang."

Het belangrijkste moment van het evenement is de historische uitvoering van de Thao Thep Krasattri en de Thao Si Soonthorn gedurende het driedaagse festival. De twee heldinnen en de voorouders van Phuket vochten en offerden zich moedig op voor de bescherming van het land waarop velen nog steeds vreedzaam wonen.

De beroemde Thaise zangeres en actrice Gam Witchayanee en Maprang Veeragun zijn dit jaar aanwezig als de heldinnen.

Er zijn veel andere activiteiten zoals traditionele licht- en geluidsoptredens, de verkoop van diverse producten en lokale gerechten uit Phuket met meer dan 200 kraampjes, en nog veel meer.

Het festival wordt gehouden in het Thalang Historical Park in Baan Reang, Thep Krasattri, district Thalang van 5:00 uur tot morgen (15 maart).th).

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.