Maleisische toerist gered na uitglijden en vallen op boot in Krabi

Krabi-

Een Maleisische toerist is gered nadat hij 's nachts ernstig gewond raakte na uitglijden en vallen op een boot nabij Lanta Island in Krabi.

Ambtenaren van Koh Lanta National Park vertelden de Phuket Express dat op zondag (12 maart).th) om 8 uur kregen ze bericht dat een Maleisische toerist ernstige verwondingen had opgelopen nadat hij rond 00 uur op een boot was uitgegleden nadat een grote golf de boot had geraakt.

De toerist was met andere vrienden aan het vissen buiten het gebied van het nationale park. De locatie van de boot was ongeveer 90 kilometer van het station van het nationale park.

Ambtenaren arriveerden bij de boot en de niet-geïdentificeerde Maleisische toerist arriveerde op maandag (3 maart) om 28:13 uur in een ziekenhuis.

De toerist werd door de autoriteiten van Koh Lanta beschreven als zijnde in een ernstige maar niet-levensbedreigende toestand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.