Franse vrouw gearresteerd op het eiland Pha-ngan voor zes dagen overschrijding van de verblijfsduur

Pha-ngan-eiland, Surat Thani –

Een 36-jarige Franse vrouw werd gearresteerd op het eiland Pha-ngan in Surat Thani voor zes dagen omdat ze haar wettelijke visumvoorwaarden had overschreden.

Surat Thani Immigratieambtenaren vertelden de Phuket Express dat ze deze week MS hebben gearresteerd. MYRIAM NAIMA BAKHOURY, 36, Frans staatsburger. Ze werd gearresteerd voor een resort op het eiland Pha-ngan.

Volgens de politie is ze nu zes dagen langer dan haar visum gebleven. Ze werd naar het politiebureau van Koh Pha-ngan gebracht om te worden beschuldigd van een te lange verblijfsduur en wacht op haar uitzetting.

Hoe ze is gepakt, is niet duidelijk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.