Vrachtwagen haalt minstens zes elektriciteitspalen neer en blokkeert de weg in Rassada

Rassada-

Een vrachtwagen heeft in Rassada minstens zes elektriciteitspalen neergehaald nadat deze per ongeluk aan elektriciteitskabels was vastgehaakt.

De verkeerspolitie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat donderdag (10 maart) om 15 uur een vrachtwagen elektriciteitskabels vasthaakte en ten minste vier elektriciteitspalen neerhaalde. De palen blokkeerden een weg in Soi Mueang Mai in het subdistrict Rassada, Mueang Phuket.

De weg was tijdelijk afgesloten terwijl arbeiders van de Phuket Electricity Authority de elektriciteitspalen en kabels repareerden.

Er vielen geen gewonden, maar vier nabijgelegen auto's raakten beschadigd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.