Phuket organiseert nieuwe offshore waterjetkampioenschappen

PERSBERICHT:

Phuket -

Het WPG#1 New Offshore Water Jet Championship is het eerste Phuket Coastline Water Jet Ski Tournament dat Phuket onder de aandacht brengt als een sportbestemming van wereldklasse.

De offshore-wedstrijd vindt plaats op twee kilometer van Bang Tao Beach en toont aan het internationale publiek de schoonheid van de Andamanse Zee langs het eiland Phuket.

Het concept van het "WGP#1 Waterjet Offshore World Championship" is om de winnaar te bepalen van een race van 120 kilometer of 74.56 mijl, de afstand van één ronde rond het eiland Phuket.

De race gaat "Start from Laguna Beach to Phrom Thep Cape", de eerste etappe van de race met een afstand van 60 kilometer. Er zijn twee etappes van 60 kilometer in de race die de totale afstand van 120 kilometer vormen.

Bovendien zullen ze tijdens het evenement een milieuvriendelijke elektrische jetski introduceren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Datum: 16 – 19 maart 2023

Locatie: Laguna Beach

Voor meer informatie: https://jetski-worldcup.com/news2023/11-JWC23-OS-EN.html

BRON: Laguna Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.