Fietsrace wordt gehouden in Phuket en Phang Nga

Phuket -

De wielerwedstrijd 'Tour of Phuket 2023' wordt deze maand vanaf 10 maart verreden in Phuket en Phang Ngath tot 12 maart.

De driedaagse wieleretappekoers beslaat 243.96 kilometer en toont de schoonheid van Phuket en Phang Nga. Het evenement verwacht toeschouwers en beroemde wielrenners uit Thailand en andere landen te trekken.

Schema!

Op vrijdag 10 maartth Fase 1: Poort

De tocht begint met 4.65 kilometer.

Op zaterdag 11 maartth Fase 2: Phang Nga

Een parcours van 137 kilometer over prachtige wegen vanaf Phuket, over de brug en langs schilderachtige wegen in Phang Nga.

Op zondag 12 maartth Fase 3: Phang Nga-schoonheid

Op de slotdag staat een parcours van 118 kilometer op het programma. Geniet van het adembenemende uitzicht op de baai van Phang Nga om de rit af te sluiten.

Voor meer informatie bezoek: https://my.raceresult.com/225504/registration

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.