Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Fransen en Canadezen meldden zich bij de immigratiedienst na arrestatie en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in ons gebied van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 27 februari 2023 tot en met zondag 5 maart 2023.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een Zweedse man werd gearresteerd in Phuket nadat hij naar verluidt samen met een aantal niet-geïdentificeerde anderen betrokken was bij het produceren van illegale drugs.

Zijn visum is ingetrokken nadat hij naar verluidt samen met anderen betrokken was bij de productie van illegale drugs en het bezit van illegale drugs.

2. Een Oekraïense chauffeur kreeg in Phuket een boete van 1,000 baht omdat hij geen geldig rijbewijs had. Hij reisde met vrienden van Chonburi naar Phuket. Een Thaise taxichauffeur vreesde dat hij een illegale minibusbestuurder was.

Hij verklaarde dat hij de minibus NIET verhuurde of werd ingehuurd om de minibus te besturen.

3. Een Franse motorrijder in Patong kreeg een boete van 1,500 baht voordat hij bij de Franse ambassade werd aangegeven nadat hij openbare overlast had veroorzaakt.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het incident hebben gemeld aan de Franse ambassade en dat de berijder nu bij het Phuket Immigration Office is.

4. Een transgender persoon in Patong is gearresteerd nadat hij een gouden sieraad had weggenomen van een Britse toerist.

De gouden ketting was in vloeipapier gewikkeld en verborgen onder hun rechtervoet in een schoen met hoge hakken.

5. Een Canadese toerist is aangeklaagd voor vechten in het openbaar voordat hij werd aangegeven bij het Thaise immigratiebureau nadat hij eerst had beweerd dat hij was aangevallen en beroofd.

De toerist heeft al een boete van 4,000 baht gekregen en zijn gedrag is gemeld bij het Phuket Immigration Office.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.