Rus gearresteerd op Phuket Airport voor binnenkomst en verblijf in Thailand zonder de juiste documenten

Phuket -

Een Russische man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket omdat hij zonder vergunning het land was binnengekomen en daar verbleef.

Het immigratiebureau op de internationale luchthaven van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze deze week MR hebben gearresteerd. ANATOLII PROSKRIANOV, 24, Russisch staatsburger.

Hij werd gearresteerd bij de immigratiecontrolepost in de internationale vertrekterminal.

Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van het binnenkomen en verblijven in het land zonder vergunning. Het was onduidelijk hoe hij oorspronkelijk Thailand was binnengekomen.

Dit vind je misschien leuk:

Een Indiase man werd op Phuket International Airport gearresteerd omdat hij zonder vergunning het land was binnengekomen en daar verbleef.

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.