Transgender persoon in Patong gearresteerd na het stelen van goud van Britse toerist

Patong-

Een transgender persoon in Patong is gearresteerd nadat hij een gouden sieraad had weggenomen van een Britse toerist.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat donderdagochtend (2 maartnd) arresteerden ze de 26-jarige Jakkree 'Tan' Kaewakhart uit Sing Buri in Centraal-Thailand. Bij Tan werd een gouden sieraad in beslag genomen ter waarde van meer dan 10,000 baht.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de arrestatie kwam nadat ze waren geïnformeerd dat een verdachte een gouden halsketting had weggerukt van een toerist op de Ratch Uthit 200 Pi Road. De politie van Patong arriveerde ter plaatse om MR. DILAN MANISH AMIN, Brits staatsburger.

Hij vertelde de politie dat een transgender zijn gouden ketting van zijn nek had gegrist. De onbekende vriend van de heer Amin vertelde de politie dat de verdachte zich aan het einde van Bangla Road bevond.

Jakkree werd uiteindelijk gearresteerd en naar het politiebureau van Patong gebracht. Aanvankelijk kon de politie de gouden ketting niet vinden voordat ze Jakkree vroegen hun schoenen met hoge hakken uit te doen. De gouden ketting was in tissuepapier gewikkeld en verborgen onder Jakkree's rechtervoet in de schoen met hoge hakken.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat Jakkree wordt beschuldigd van diefstal. De politie ontdekte ook dat Jakkree eerder is gearresteerd voor het stelen van goud.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.