Eén persoon dood, twee gewond na motorongeluk in Thalang

Thalang-

Een persoon stierf en twee mensen liepen verwondingen op nadat twee motoren in Cherng Talay crashten.

De hulpdiensten werden op donderdag (3 maart) om 00 uur op de hoogte gebracht van het ongevalnd) op Sri Soonthorn Road. Ze kwamen ter plaatse en troffen twee beschadigde motoren op de weg aan.

Vlakbij werd het lichaam gevonden van een man die alleen geïdentificeerd was als meneer Pomngnara, 51, de motorrijder. Zijn vrouwelijke passagier had hoofdletsel opgelopen. De andere motorrijder, de heer Suppawit, 24, had verschillende verwondingen opgelopen. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Getuigen vertelden de politie dat beide motoren uit dezelfde richting kwamen voordat ze de macht over het stuur verloren en crashten. De politie van Cherng Talay zet haar onderzoek echter voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.