Duitse toerist gered nadat hij gewond was geraakt in de Krabi-grot

Krabi-

Een Duitse toerist is gered nadat ze verwondingen had opgelopen in een grot in Mueang Krabi.

Hulpdiensten werden dinsdag (28 februari) op ​​de hoogte gebracht door een lokale langstaartbootoperator dat een 61-jarige vrouwelijke Duitse toerist in een grot was gevallen en gewond was geraakt.

Reddingswerkers gingen met de langstaartboot het gebied in voordat ze op een ladder klommen in de natuurlijke hal in de grot die meer dan tien meter hoog is. De Duitse toerist werd op een reddingsbord gezet voordat hij werd verwijderd en op een langstaartboot naar een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht.

Een lokale exploitant van een langstaartboot vertelde de Phuket Express dat de toerist samen met haar man een langstaartboot naar de grot had gehuurd. Ze waren op bezoek in de grot voordat ze uitgleed en viel. Ze kon niet lopen.

Ze werd niet bij naam genoemd door de relevante autoriteiten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.