China Southern Airlines lanceert nieuwe route naar Phuket

Phuket -

China Southern Airlines heeft een nieuwe directe route naar Phuket gelanceerd.

Op woensdag (1 maartst) China Southern Airlines lanceerde een nieuwe route van China naar Phuket. Het eerste gevecht was een Airbus A321, vluchtnummer CZ6009. Het vliegtuig landde om 3 uur op de internationale luchthaven van Phuket. China Southern Airlines onderhoudt drie keer per week de nieuwe route van China naar Phuket.

Het Chinese toerisme blijft toenemen nadat China eerder dit jaar zijn Covid-19-beperkingen had opgeheven en er meer vluchten beschikbaar zijn gekomen, met aanzienlijke prognoses voor het toerisme in de toekomst.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.