Twee Russische kinderen terug bij hun ouders nadat ze verdwaald waren in Patong

Patong-

Twee Russische kinderen zijn terug bij hun ouders nadat ze verdwaald waren in de buurt van Bangla Road.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat op zondagavond (26 februari).th) om 9:35 uur dat ze door een Russische vrouw op de hoogte waren gebracht dat ze haar twee kinderen van vier en vijf jaar oud had verloren.

De Phuket Tourist Police, de Patong Police en de Patong Beach Lifeguards zochten naar de kinderen langs Patong Beach. De Russische ouders werden ook teruggebracht naar het hotel waar ze verblijven, omdat ze zich afvroegen of iemand hun kinderen misschien had gevonden en teruggebracht naar het hotel.

Om 10 uur kregen ze bericht dat de twee kinderen op Patong Beach waren en veilig waren. De Russische ouders en kinderen bedankten agenten en barmhartige Samaritanen die hielpen bij de zoektocht.

**************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.