Zweedse man gearresteerd in Phuket omdat hij naar verluidt betrokken was bij de productie van illegale drugs

Phuket -

Een Zweedse man werd gearresteerd in Phuket nadat hij naar verluidt samen met een aantal niet-geïdentificeerde anderen betrokken was bij het produceren van illegale drugs.

Immigratieambtenaren van Phuket hebben de Phuket Express vandaag (28 februari) verteldth) dat ze MR hebben gearresteerd. CHRISTOPHER DANIEL JOACHIM BORG, 34, Zweeds staatsburger.

Zijn visum is ingetrokken nadat hij naar verluidt samen met anderen betrokken was bij de productie van illegale drugs en het illegale bezit van illegale drugs.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.