Brand vernietigt duikboot in Phang Nga

Phang Nga-

Een brand heeft een rondvaartboot verwoest die geparkeerd stond bij een pier in het Tai Mueang-district.

Het Phang Nga Public Relations Team vertelde de Phuket Express dat de brand op zondag (8 februari om 10:26 uur) op een boot begon.th). De boot stond geparkeerd bij de Sa Phan Poon Pier in het subdistrict Baan Tap Lamu, Lam Ken.

Brandweerlieden kwamen ter plaatse terwijl andere boten in de buurt van de brandende boot werden weggehaald. Het duurde meer dan een uur om het vuur onder controle te krijgen. Er werden geen gewonden gemeld.

In dit stadium wordt aangenomen dat de brand is veroorzaakt door een elektrische kortsluiting voordat de vonken op de olie vielen. De kosten van de schade worden geschat op ongeveer 13 miljoen baht.

Het Phang Nga Marine Office vertelde de Phuket Express dat de boot is geregistreerd in Phuket en tot 54 passagiers kan vervoeren. De boot was net geparkeerd bij de pier na toeristen te hebben bediend, maar iedereen was vertrokken vanaf de boot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.