Man gearresteerd met 966 methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

In Thalang is een mannelijke verdachte aangehouden met 966 methamfetaminepillen.

Thalang-districtsofficieren vertelden de Phuket Express dat gisteren (23 februarird) arresteerden ze een man die alleen geïdentificeerd was als de heer Arbus, 40, uit Maikhao, Thalang.

Bij hem werden 966 methamfetaminepillen in beslag genomen. Ook Arbus testte positief in een urinedrugstest.

Hij werd naar het politiebureau van Tha Chatchai gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

In Thalang is een mannelijke verdachte aangehouden met 685 methamfetaminepillen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.