Dronken buitenlandse toerist betrapt na poging jetski te stelen van Patong Beach

Patong-

Een dronken buitenlandse toerist werd betrapt nadat hij probeerde een jetski te stelen van Patong Beach, een jetski-conciërge aanviel en probeerde te ontsnappen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze vandaag (24 februari) na het middaguur op de hoogte werden gebracht van het incidentth) op Patong Beach. Ze kwamen aan op het strand om de dronken buitenlandse toerist te vinden die al was betrapt door strandwachten.

Strandwachters vertelden de politie dat de buitenlandse toerist een jetski probeerde te stelen. Strandwachten en de jetski-conciërge zagen hem en ze probeerden hem tegen te houden, maar de toerist viel de jetski-conciërge aan voordat hij wegzwom van het strand.

Strandwachten en de jetski-conciërge op jetski's volgden de toerist ongeveer een kilometer van het strand voordat ze hem te pakken kregen. Ze waren bang dat de toerist zou verdrinken omdat hij dronken was. Hij werd teruggebracht naar het strand voordat hij voor psychiatrisch onderzoek naar het Patong-ziekenhuis werd gebracht.

De identiteit van de toerist werd niet onthuld door de politie van Patong, hoewel sommige rapporten van geassocieerde Thaise media zeiden dat de man een toerist uit het Midden-Oosten was en later beweerde dat hij een angstaanval had gehad die het incident veroorzaakte.

De politie van Patong zei niet meteen of de man zou worden aangeklaagd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.